Educació i
Formació

itineraris formatius

"L’educació i la formació, sigui formal o informal, és imprescindible per formar a persones capaces, informades, crítiques i amb capacitat per prendre les regnes de la seva vida amb autonomia. Per això a continuació et donem informació sobre itineraris formatius que formen part de l’educació formal postobligatòria però també recursos formatius no formals, molts d’ells vinculats a l’educació en el lleure i un recull de les beques d’estudis"

Guia de recursos formatius del territori

El principal objectiu de la guia Obre el teu futur és donar a conèixer els recursos formatius, de manera integrada, del Baix Ebre i Montsià.

 

Guia de formació professional 

El teu futur professional depèn de les decisions que prenguis. La formació professional et permet obtenir una professió qualificada i disposar de més oportunitats d’accés al mercat de treball.

Estudis de formació professional 

 Estudis de formació professional online

 

Guia d’estudis universitaris 

Busques informació sobre els estudis universitaris que pots cursar? Quines branques t’interessen? Quan es fa la preinscripció? I la PAU, què he de saber?

Tota aquesta informació i més la trobaràs en aquesta web.

Estudis universitaris  

 Estudis universitaris online 

 

Educació no formal per a adolescents i joves 

Més enllà de l’escola, l’institut o la universitat, quins espais hi ha per formar-me i crèixer? L’educació no formal ocupa un paper protagonista en l’educació dels i les joves, per això mateix aquí us traslladem algunes propostes.

Cursos d’educació en el lleure de l’Ajuntament d’Amposta 

 Píndoles alternatives 

 Cursos de l’Oficina Jove del Montsià

 Colònies d’estiu: L’estiu es teu!

 Camps de treball 
A Catalunya
Altres comunitats autònomes
A l’estranger

 

Altres cursos i tallers

En aquest apartat trobaràs totes les formacions  i recursos que pensem que poden ser interessants per a tu i no formen part dels apartats anteriors. No ho dubtis i descobreix-los!

 Fundació Gentis

 Escola d’adults

Escola oficial d’idiomes 

 

Beques d’estudi 

Les beques d’estudi són ajudes que s’ofereixen pel fet d’estar estudiant una formació determinada, per participar en un programa de mobilitat, per estudiar idiomes… Les fòrmules són moltes, consulta-les per veure si s’adapten a la teva situació.

 Beques d’estudis públiques 
Beques AGAUR 
Beques d’excel·lència d’Amposta 
Beques del Ministeri d’Educació i Formació Professional 
 Beques d’institucions privades 
Obra Social La Caixa 
Santander 
Fundació Amancio Ortega (batxillerat a l’estranger) 
Instituto Cervantes 
 

Tria educativa

Educació infantil, primària, ESO… I ara què? Ha arribat el moment de triar! A triaeducativa.gencat.cat trobaràs tota la informació que necessites per escollir l’opció que més s’ajusta als teus interessos. 

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres!

Segons el Nou Reglament General de Protecció de Dades, o RGPD (reglament (UE) 2016/679) li informem que el responsable de recopilar i tractar les seves dades serà l'Ajuntament d'Amposta. La finalitat de les dades aquí recopilades serà únicament la de poder gestionar les consultes rebudes. Per a més informació pot consultar la nostra nova política de privacitat.