Estigues informat!

canals de comunicació

"Els serveis de joventut de l'Ajuntament d'Amposta posem a la teva disposició dos canals de comunicació perquè estiguis informat del què passa, quins recursos existeixen per a joves, quines propostes formatives tenim, etc"

Servei de WhatsApp 

Conecta amb nosaltres amb aquest servei de comunicació instantani!

Sigues la primera persona en estar informada de totes les activitats i serveis per a joves que es fan!

Com apuntar-se?

 

 

Per poder rebre informació has de seguir els següents passos:

Grava el número de telèfon 649872406 als teus contactes del mòbil amb el nom “Amposta Jove”.

Envia’ns un missatge a través de Whatsapp dient que vols rebre informació.

T’enviarem un missatge de benvinguda dient que ja t’hem inclòs i a partir d’aquell moment ja podràs començar a rebre informació.

 

Com desapuntar-se?

 

 

Només cal que ens enviis un missatge dient que vols donar-te de baixa i t’esborrarem de la llista.

Com funciona?

És un canal de comunicació on rebreu informació d’interès.

Podreu utilitzar el canal per demanar informació i realitzar consultes. Les respostes es donaran sempre dins de l’horari del Servei d’Informació Juvenil.

Si t’apuntes has de saber que no et posarem a cap grup de Whastapp i ningú podrà accedir al teu número de telèfon. El canal que fem servir és una llista de distribució i per tant només podrà veure la informació tu i nosaltres.

 

Servei de Correu Electrònic

Si ho desitges, també pots inscriure’t per rebre la informació més destacada via correu electrònic. Escriu-nos a joventut@amposta.cat i t’explicarem com fer-ho.

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres!

Segons el Nou Reglament General de Protecció de Dades, o RGPD (reglament (UE) 2016/679) li informem que el responsable de recopilar i tractar les seves dades serà l'Ajuntament d'Amposta. La finalitat de les dades aquí recopilades serà únicament la de poder gestionar les consultes rebudes. Per a més informació pot consultar la nostra nova política de privacitat.