EXPOCLICK

un riu de clicks - Amposta amb els clicks!

#Expoclick18 - un riu de clicks 

26 diorames adults més 60 d’infantils i 14 punts de venda repartits en un total de 3.000 metres quadrats. Són les grans xifres d’Expoclick - un riu de clicks, que tindrà lloc del 10 al 12 de novembre al pavelló firal d’Amposta.

 

Una mostra que arriba a la seua sisena edició completament consolidada tant a participants (tornarà a ocupar-se la totalitat de la superfície del pavelló firal) com a visitants.

L’any passat va rebre + 12.000 visitants”, ha assenyalat l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, durant la presentació dels detalls d’aquesta sisena edició.

Organitzada des de la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Amposta, juntament amb l’Associació Somosclick, Expoclick enguany també adquirirà caràcter internacional.

 

“Entre els 14 punts de venda hi ha expositors que són d’Alemanya, de França, d’Espanya i de Catalunya”, assenyala Andreu Borràs, organitzador de l’Associació Somosclick.

Aquest any hi ha una novetat molt important! Aquells comerços que vulguin podran partir amb el concurs d'aparadors! Muda el teu expositor amb playmobils i guanya molts avantatges!

PARTICIPA ALS NOSTRES CONCURSOS!

La exposició més gran de diorames de Playmobils® de les Terres de l'Ebre!
 
Navega per la nostra programació

Un any més, a la fira hi haurà el buscaclicks, el concurs en el que els xiquets i xiquetes hauran de buscar set clicks amb l’escut d’Amposta entre els diorames d’adults per després poder participar en el sorteig de productes Playmobil.

 

Després de l'èxit de l'edició passada, torna el segon concurs fotogràfic d’Instagram per escollir la millor foto amb personatges i elements de Playmobil en espais del terme d’Amposta. Les fotos s’han d’etiquetar amb #Ampostaclick i #Expoclick18. També torna el concurs de Diorames per als més petits!

Expoclick s’inaugurarà el divendres 09 de novembre a les 18 hores. L’horari serà de 18h. a 21h. el divendres, de 10h. a 14 h. i de 16h. a 21h. el dissabte i de 10h. a 14h i 16h a 19.30h. el diumenge.

Entrada gratuïta!

© 2020 Tots els drets reservats. Ajuntament d'Amposta - Amposta Jove

  • Facebook Amposta Jove
  • Twitter Amposta Jove
  • Instagram Amposta Jove