FÒRUM JOVE 19

ensenyament, treball, habitatge i emprenedoria

Vine i forma part del #fòrumjove19:

Per poder participar en els diferents tallers i xerrades que es realitzen durant els dies del fòrum caldrà realitzar al següent enllaç la formalització de l'inscripció.

#FòrumJove19​:

Fins a 22 universitats de tot Catalunya, Andorra i Castelló mostraran els seus estudis al 4t Saló de l’Ensenyament de les Terres, dins del #FòrumJove19, que tindrà lloc del 27 al 30 de març. La Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Salle, l’Institut Químic de Sarrià, la Universitat Abat Oliba, la FUB Universitat de Manresa o la Blanquerna seran algunes de les universitats que per primer cop se sumaran a les que ja han participat en anteriors edicions com la Uned, la UOC, Euses, la URV- Campus Terres de l’Ebre o la Universitat Jaume I de Castelló. Serà el dia 27 de març, quan el #FòrumJove19 es convertirà en un espai idoni per conèixer tota l’oferta formativa d’aquestes universitats.

Al #FòrumJove19 s’hi mostrarà també l’oferta formativa de diferents centre de formació de secundària del territori; així com també tot allò que ofereix Amposta i el territori quant a ocupació i emprenedoria i habitatge.

Els dies 27 i 28 serà quan hi haurà l’exposició les xerrades i tallers sobre temes com l’emprenedoria, la redacció de currículums, la motivació, la cerca de feina, la marca personal o l’habitatge públic; a més de servei d’assessorament personalitzat en habitatge i en ocupació als estands de l’Ajuntament d’Amposta.

 

El dia 27 hi haurà la II Trobada de Professors de les Terres de l’Ebre, amb diferents taules rodones. El dia 28, al matí, hi haurà la VI Trobada d’Empreses amb alumnes. Divendres 29 s’ha programat una nova edició de l’Imagine Challenge Amposta, amb alumnes de més de 16 anys.

 

Finalment, dissabte 30 de març, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha organitzat la Jornada Explora Steam, destinada a professors i professores de robòtica.

27 al 30 de març #FòrumJove19 al Pavelló 1 d'octubre!
 
T'ajudem a orientar el teu futur!

© 2020 Tots els drets reservats. Ajuntament d'Amposta - Amposta Jove

  • Facebook Amposta Jove
  • Twitter Amposta Jove
  • Instagram Amposta Jove