Lleure

educació no formal

"L'educació en el lleure que es duu a terme en el temps lliure d'infants i joves fora de l'àmbit escolar i familiar, és una de les activitats d'educació no formal que forma part de la vida dels infants i joves en alguna o en moltes de les seves etapes evolutives. D'altra banda, solen ser els i les joves els qui fan de monitors i monitores d'aquestes activitats, sent així referents per als infants i transmissors de valors i coneixements."

Formació en el lleure 

Des de l’Ajuntament d’Amposta anualment organitzem les formacions en el lleure de premonitors i monitors/es d’activitats d’educació en el lleure.

 Curs d’Iniciació al voluntariat i Lleure (Premonitors/es) 

Si vols fer un tastet del món del lleure educatiu i en el del voluntariat, aquest és el teu curs.

Continguts:

La societat ens demana: anàlisi de les mancances de l’entorn. El voluntariat com a resposta. La persona voluntària: motivacions i perfil. Drets i deures dels voluntaris. Ajudar els monitors a les activitats d’estiu: una experiència de voluntariat. El valor educatiu de les activitats d’estiu. El projecte de la colònia. Feines i funcions de l’ajudant de monitor/a. Pautes d’actuació en relació als infants, a l’equip i a les famílies.

📅 11,12 d’abril de 10h a 14h i de 15h a 19h i 13 d’abril de 10h a 14h

🔻Espai Km 0 d’Amposta

💶 30€

💶 27(Famílies monoparentals o nombroses / Persones amb discapacitat igual o superior al 33%)

💶 25,50(Persones amb situació d’atur de 6 mesos o més)

Si ja tens el teu Carnet Jove podràs gaudir d’un 15% de descompte!

IMPORTANT: Si tens 15 anys pots inscriure’t al curs sempre que facis els 16 abans de finals de juliol de 2022.

 

Curs de Monitor/a de lleure 

El Curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i que el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d’una organització, aplicant les tècniques específiques d’animació grupal, incidint explícitament en l’educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

📅 19, 20, 26, 27 de març

*2, 3, 9, 10, 11, 12, 13, 14*, 23, 24 d’abril

*7, 8 de maig

Dissabtes i dies entre setmana de 10h a 14h i de 15h a 19h. Diumenges de 10h a 14h

🔻Casal d’Amposta

💶 150

💶 135(Famílies monoparentals o nombroses / Persones amb discapacitat igual o superior al 33%)

💶 127,50(Persones amb situació d’atur de 6 mesos o més)

Si ja tens el teu Carnet Jove podràs gaudir d’un 15% de descompte!

*el dia assenyalat amb l'asterísc no hi ha classe a la tarda.

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres!

Segons el Nou Reglament General de Protecció de Dades, o RGPD (reglament (UE) 2016/679) li informem que el responsable de recopilar i tractar les seves dades serà l'Ajuntament d'Amposta. La finalitat de les dades aquí recopilades serà únicament la de poder gestionar les consultes rebudes. Per a més informació pot consultar la nostra nova política de privacitat.