Lleure

educació no formal

"L'educació en el lleure que es duu a terme en el temps lliure d'infants i joves fora de l'àmbit escolar i familiar, és una de les activitats d'educació no formal que forma part de la vida dels infants i joves en alguna o en moltes de les seves etapes evolutives. D'altra banda, solen ser els i les joves els qui fan de monitors i monitores d'aquestes activitats, sent així referents per als infants i transmissors de valors i coneixements."

Formació en el lleure 

Des de l’Ajuntament d’Amposta anualment organitzem les formacions en el lleure de premonitors i monitors/es d’activitats d’educació en el lleure.

 Curs d’Iniciació al voluntariat i Lleure (Premonitors/es) 

Si vols fer un tastet del món del lleure educatiu i en el del voluntariat, aquest és el teu curs.

Continguts:

La societat ens demana: anàlisi de les mancances de l’entorn. El voluntariat com a resposta. La persona voluntària: motivacions i perfil. Drets i deures dels voluntaris. Ajudar els monitors a les activitats d’estiu: una experiència de voluntariat. El valor educatiu de les activitats d’estiu. El projecte de la colònia. Feines i funcions de l’ajudant de monitor/a. Pautes d’actuació en relació als infants, a l’equip i a les famílies.

📅 29,30 de març de 10h a 14h i de 15h a 19h i 31 de març de 10h a 14h

🔻Espai Km 0 d’Amposta

💶 50€

Carnet Jove gaudeix d’un 25% de descompte!

 
Curs de Monitor/a de lleure 

El Curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i que el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d’una organització, aplicant les tècniques específiques d’animació grupal, incidint explícitament en l’educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

📅 27,28,29,30,31 de març

*10,11,17,18,24,25 d’abril

*8,9,22,23,29,30 de maig

Dissabtes i dies entre setmana de 10h a 14h i de 15h a 19h. Diumenges de 10h a 14h

🔻Casal d’Amposta

💶 200€

Carnet Jove gaudeix d’un 25% de descompte!

*els dies assenyalats amb l'asterísc, malgrat ser dissabtes, no hi ha classe a la tarda.

Activitats d’educació en el lleure durant l’estiu

Durant l’etapa estival promovem les activitats de lleure educatiu infantil i juvenil donant suport als organitzadors i organitzadores.

Preparem l’oferta de lleure d’aquest estiu 2021 (4 de març 2021)

Tens una proposta de lleure per a infants o joves per aquest estiu? Aquesta informació t’interessa! Hem preparat una reunió amb entitats i empreses que poden organitzar les activitats de lleure durant l’etapa de vacances d’estiu, per valorar el model impulsat l’any passat i explorar opcions per enguany.

📅 4 de març
🕗 A les 20h
📍 Telemàtica

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres!

Segons el Nou Reglament General de Protecció de Dades, o RGPD (reglament (UE) 2016/679) li informem que el responsable de recopilar i tractar les seves dades serà l'Ajuntament d'Amposta. La finalitat de les dades aquí recopilades serà únicament la de poder gestionar les consultes rebudes. Per a més informació pot consultar la nostra nova política de privacitat.