Participació

descobreix el món associatiu

"La participació és una escola de ciutadania en totes les franges d’edat, però especialment per a les persones joves. Des de l’Ajuntament d’Amposta volem fomentar la implicació i participació dels i les joves en el teixit associatiu. Per això pensem que conèixer el teixit associatiu existent a Amposta o disposar de la informació per crear una entitat són dos elements bàsics per potenciar la teva participació. D’altra banda, si t’estàs plantejant fer un voluntariat no dubtis en contactar amb el Punt de Voluntariat, t’assessoraran i t’ajudaran a escollir quin dels projectes s’adiu més als teus interessos"

Punt de voluntariat 

El Punt de Voluntariat d’Amposta és un servei que informa, assessora i orienta entitats i ciutadania sobre el voluntariat. Contacta amb el servei i t’informaran de tots els programes de voluntariat a la ciutat.

 

Teixit associatiu d’Amposta 

Vols conèixer qui forma part del teixit associatiu a la ciutat? Consulta el directori d’associacions i entitats d’Amposta.

 

Assessorament en la creació d’una entitat

Tens una idea o projecte que vols impulsar a través d’una entitat i actualment no n’hi ha cap que compleixi amb els objectius i la missió que tens en ment? Una opció és la creació d’una entitat nova, informa’t sobre com fer-ho.

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres!

Segons el Nou Reglament General de Protecció de Dades, o RGPD (reglament (UE) 2016/679) li informem que el responsable de recopilar i tractar les seves dades serà l'Ajuntament d'Amposta. La finalitat de les dades aquí recopilades serà únicament la de poder gestionar les consultes rebudes. Per a més informació pot consultar la nostra nova política de privacitat.