Pla Local de Joventut

procés participatiu

"Redacció del Pla Local de Joventut 2021-2024, a través d’un procés participatiu. Una gran oportunitat per escoltar la veu dels i les joves i entendre les seves necessitats per poder dissenyar l’estratègia i les accions que han de definir les polítiques de joventut dels propers quatre anys"

Què és un Pla Local de Joventut?

És un instrument per definir i planificar les polítiques de joventut que permet pensar prèviament en la millor intervenció segons les necessitats existents i els recursos disponibles. Els plans locals de joventut són la metodologia per respondre millor a les necessitats dels i les joves de cada territori i transformar una determinada situació.

Pla Local de Joventut 2021-2024

El Pla Local de Joventut d’Amposta 2021-2024 planteja que les persones joves estan al centre de les polítiques, en són les protagonistes i, per extensió, aquelles persones que hi treballen habitualment o hi tenen contacte i entén que les necessitats detectades al pla i les propostes que en surtin, hauran de traçar les línies de treball dels propers anys.

El Pla Local de Joventut 2021-2024 es va iniciar a la primavera del 2020 amb la fase de diagnosi.

Durant l’estiu i tardor del 2020 es van fer sessions participatives amb joves i amb professionals que treballen amb joves per radiografiar la situació del jovent a Amposta, altrament dit, per fer la diagnosi.

Aquest 2021, gràcies a les aportacions de totes les persones que van voler participar en la fase de diagnosi, es presenten els resultats i es fan sessions participatives de propostes en base a la realitat que recull la diagnosi del pla.

Aquestes sessions amb propostes de tècnics de l’Ajuntament, de professionals que treballen amb joves en centres educatius, etc.

També les volem fer amb joves. Per això s’ha creat un espai virtual per poder fer propostes en els diferents àmbits identificats.

Clica a sobre i entra per participar!

Pla Local de Joventut 2021-2024

El Pla Local de Joventut d'Amposta 2021-2024 té com a objectiu escoltar la veu dels i les joves!

Espai virtual per poder fer propostes en els diferents àmbits!

FES CLICK EN CADA IMATGE PER PARTICIPAR!

Participació i Transformació

Benestar i Inclusió

Emancipació i Futur: Treball i Ocupació

Emancipació i Futur: Formació i Capacitació

Emancipació i Futur: Habitatge

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres!

Segons el Nou Reglament General de Protecció de Dades, o RGPD (reglament (UE) 2016/679) li informem que el responsable de recopilar i tractar les seves dades serà l'Ajuntament d'Amposta. La finalitat de les dades aquí recopilades serà únicament la de poder gestionar les consultes rebudes. Per a més informació pot consultar la nostra nova política de privacitat.