QUI SOM?

l'equip que forma joventut amposta!

ESPAI DE REFERÈNCIA

PER ALS JOVES

On ens trobem?

L'edifici de "El Casal" va ser construït a l'any 1942 per part del Bisbat de Tortosa, amb la finalitat de dotar a la Ciutat d'Amposta d'un local social parroquial. Des dels seus orígens va convertir-se en lloc de trobada i reunió, on es desenvolupaven les més variades activitats, principalment de caire juvenil, essent conegut ja des del primer moment com "El Casal".

 

Una sala d'actes molt ben equipada, permetia realitzar un seguit d'activitats específiques: representacions teatrals, conferències, sessions de cinema, concerts reunions, cursets, etc.; que es completaven amb la resta de dependències de l'edifici, sales de reunions, aules i despatxos, on es portaven a terme activitats docents i de formació.

Fins l'any 1997, en que es construir el nou centre parroquial, va estar funcionant "El Casal" en més o menys intensitat però sempre amb la mateixa disposició i finalitat en que va ser fundat. El gran valor sentimental que té aquest edifici per a una bona part de la població d'Amposta, és conseqüència del paper que ha representat en la vida social i cultural de les darreres generacions d'ampostins.

L'Ajuntament d'Amposta va adquirir l'edifici al Bisbat de Tortosa l'any 1998 per tal de continuar realitzant activitats socioculturals i a través de diferents Escoles-Taller (El Casal, Casal II i La Granota) s'ha arranjat tot l'edifici dotant-se de millors i moderns equipaments. El 9 de desembre de 2005 es va inaugurar.

L'edifici de "El Casal" és un edifici destinat a la gent jove, és un lloc multifuncional on es desenvolupen tot un seguit d'activitats formatives, d'oci i també tenen cabuda les diferents associacions juvenils, esportives i de lleure d'Amposta.

© 2020 Tots els drets reservats. Ajuntament d'Amposta - Amposta Jove

  • Facebook Amposta Jove
  • Twitter Amposta Jove
  • Instagram Amposta Jove