Reserva el teu espai

espais a la teva disposició

"Ets un/a jove que necessita un local per assajar amb el seu grup de música? Sou un grup de joves que voleu un espai per poder assajar una obra de teatre? Busques un espai per poder organitzar una xerrada o taller, o simplement per fer una reunió? Si és així has de saber que l'Ajuntament d'Amposta té diversos espais que estan a disposició de la ciutadania"

Bucs d'Assaig
el teu espai musical
Teatre del Casal
el teu espai de conferències
Aula Magna del Casal
el teu espai de reunions
Previous
Next

Bucs d’assaig

〉 Descripció:

5 bucs d’assaig i una sala polivalent de més de 80 m² per poder donar suport a les vostres creacions musicals. Un espai per potenciar la creació musical dels i les joves de la ciutat amb les millors garanties d’estudi. Un espai per poder assajar i fer comunitat amb persones diverses però amb inquietuds iguals!

〉 Ubicació:

Carrer Roma, 22, Polígon les Tosses, Amposta, 43870

 

Teatre del casal

〉 Descripció:

Capapacitat per a 100 persones. Escenari, cadires, projector, equip de so.

〉 Ubicació:

Carretera Simpàtica, 6, Amposta, 43870

 

Aula Magna del Casal

〉 Descripció:

Capacitat per a 25 persones. Taules, cadires, projector i pissarra. .

〉 Ubicació:

Carretera Simpàtica, 6, Amposta, 43870

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres!

Segons el Nou Reglament General de Protecció de Dades, o RGPD (reglament (UE) 2016/679) li informem que el responsable de recopilar i tractar les seves dades serà l'Ajuntament d'Amposta. La finalitat de les dades aquí recopilades serà únicament la de poder gestionar les consultes rebudes. Per a més informació pot consultar la nostra nova política de privacitat.