SALÓ DE PASQUA 19

descobreix totes les novetats!

33è saló de Pasqua!

33è edició del saló de Pasqua de la infància i la joventut d’Amposta!

Durant les vacances de Pasqua des de l'Ajuntament d'Amposta s'organitza aquest fantàstic saló ple de moments únics!

Al pavelló 1 d'octubre té lloc la zona d'oci i educació més important de les nostres terres!

 

Tallers, zona familiar i zona de descans per als pares i mares, circ, ludoteca, fruita diària gratuïta, circuit viari, cavalls, inflables, activitats infantils i juvenils, xocolatada fi de festa i moltes coses més us esperen.

NOVETATS!

*Escapes Rooms: Podràs sortir de l’Escola de Hogwarts mitjançant encanteris? Coneixes les sèries de Netflix? L'Agrupació Montsianell ha preparat dos Scapes Rooms amb diferents nivells perquè tots i totes hi pugueu gaudir molt. En podràs sortir?

*Taller de Samarretes: Porta una samarreta de casa i pinta-la de la manera que més t'agradi! (recomanem portar samarretes blanques o d'un sol color per aconseguir un millor resultat). Deixa volar la teva imaginació!

*Circuit Viari: Amb l’ajuda de la Policia Local d’Amposta volem fomentar la cultura de la mobilitat amb aquest circuit de cars. Condueix amb valors!

*Taller amb APASA: L’Ajuntament d'Amposta, amb la col·laboració d'APASA, aposta un any més per la inclusió al Saló de Pasqua. Així, podreu viure experiències multisensorials al taller que us han preparat!

*Holly Party: Arriba al saló una de les activitats més coloristes del món! Participa al Holly Party amb l’amenització de Dj.J-nathan. (a l’exterior del pavelló). *aconsegueix 2 bosses de “holly” amb la teva entrada. *les bosses "holly" que s'utilitzin a l'activitat, sols podran ser aquelles comprades dintre del recinte per motius de seguretat sanitària.

*Passeig del Terror: Torna l'experiència més divertida del saló! Vols gaudir d'un laberint amb diferents dificultats? Doncs aquest és el teu espai! Podràs sortir-ne?

 

Del 13/04/2019 al 18/04/2019 de 10h a 13h i de 16h a 20h. Edats de 4 a 16 anys. 

Preu entrada: 3 € migdia, 4 € tot el dia i 14 € l’abonament per a tots els dies.  

50% de descompte amb els Carnets Familiars, Monoparentals i Carnet Jove!
 
Consulta'n la programació

© 2020 Tots els drets reservats. Ajuntament d'Amposta - Amposta Jove

  • Facebook Amposta Jove
  • Twitter Amposta Jove
  • Instagram Amposta Jove