Sortida Saló Ensenyament

setmana de la formació i treball

"Si tens més de 16 anys i vols visitar el Saló de l'Ensenyament de Barcelona 2022 per informar-te de les diferents opcions educatives i professionals que existeixen, aquesta és la teva oportunitat!"

Sortida al Saló de l’Ensenyament de Barcelona 2022

La sortida té com a objectiu principal presentar totes les novetats curriculars del curs 2022-2023, oferint tota la informació actualitzada i la que més s’ajusta als teus interessos. Si ets estudiant, no dubtis a realitzar la sortida. Imagina el teu futur professional i deixa’t assessorar per arribar-hi.

📅 19 de març 

🔻 Sortida – Parada de bus de la Lira a les 10 h

🕙 Hora prevista d’arribada a Amposta: 21.30 h

💶 6,50

🚎 🎟️ L’activitat inclou el transport Amposta-Barcelona en bus, l’entrada al Saló de l’Ensenyament i la tornada Barcelona-Amposta al vespre.

‼️ IMPORTANT: Les persones menors d’edat han d’anar acompanyades d’un major responsable.

SORTIDA SALÓ DE L'ENSENYAMENT 2022

Joves que vulguin informar-se de les diferents opcions educatives i professionals.

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres!

Segons el Nou Reglament General de Protecció de Dades, o RGPD (reglament (UE) 2016/679) li informem que el responsable de recopilar i tractar les seves dades serà l'Ajuntament d'Amposta. La finalitat de les dades aquí recopilades serà únicament la de poder gestionar les consultes rebudes. Per a més informació pot consultar la nostra nova política de privacitat.