Treball

serveis, eines i recursos

"Sabem que començar a buscar feina no és fàcil, necessites definir quins són els teus objectius laborals, identificar quins són els teus interessos... Per això mateix et volem ajudar i posar a la teva disposició els serveis, eines i recursos als quals pots accedir per millorar les oportunitats per trobar feina o emprendre"

Serveis que es presten a Amposta 

A la ciutat hi ha diverses administracions que ofereixen serveis relacionats amb el treball, la cerca de feina o l’emprenedoria; en funció de les necessitats de cada jove, us haureu de dirigir a uns serveis o uns altres.

 

 

Currículum i carta de presentació

Els departaments de recursos humans de les empreses solen rebre muntanyes de currículums, molts acompanyats de cartes de presentació, de persones interessades a aconseguir la feina que ofereixen. El primer objectiu és que es fixin en el teu currículum i la carta de presentació i et convoquin a una entrevista per conèixer-te en persona.

Per tant, aconseguir que el teu currículum destaqui i et defineixi és molt important!

 

Garantia Juvenil

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil que garanteix oportunitats per a joves i ofereix ajuts per a les empreses, basant-se en programes de:

• Formació per a desenvolupar competències professionals.

• Inserció en el mercat laboral: pràctiques o contractes laborals.

• Emprenedoria i autoocupació.

• Orientació laboral.

 

Ofertes de treball

On podem trobar ofertes de treball en actiu al territori? En aquest apartat recollim serveis i recursos on pots adreçar-te per buscar ofertes de feina.

 

Emprenedoria 

Treballar pel teu compte és una opció valenta, pròpia de persones emprenedores, que et pot aportar moltes satisfaccions. Si tens una bona idea i tens pensat creat la teva pròpia empresa, però no saps per on començar, consulta els recursos i serveis adreçats a persones emprenedores.

 

Drets Laborals 

Jove, hi tens dret, coneix els teus drets laborals!

Sigui quina sigui la feina que fas, com a jove, sobte et veus immers en un món de normatives i lleis que regulen la teva situació i que, en molts casos, desconeixes. Informar-te i conèixer la legalitat existent sobre el teu lloc de treball és important perquè t’empodera i et permet protegir-te enfront aquelles desigualtats o irregularitats que t’afecten.

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres!

Segons el Nou Reglament General de Protecció de Dades, o RGPD (reglament (UE) 2016/679) li informem que el responsable de recopilar i tractar les seves dades serà l'Ajuntament d'Amposta. La finalitat de les dades aquí recopilades serà únicament la de poder gestionar les consultes rebudes. Per a més informació pot consultar la nostra nova política de privacitat.