Treball

eines per cercar feina

"A l'hora de cercar feina ho podeu fer a través de l'administració pública o també utilitzant les plataformes d'ofertes de treball privades. Us volem facilitar les eines per cercar les diferents pàgines web que allotgen més ofertes laborals d'Amposta i rodalies"

Una de les opcions a l’hora de cercar feina és fer-ho a l’Administració Pública o a través de les plataformes d’ofertes de treball de l’Administració Pública, la més potent de les quals és la del Servei d’Ocupació de Catalunya (Feina Activa). Tanmateix, no és l’única, a continuació se’n presenten algunes:

Ofertes públiques de treball de l’Ajuntament d’Amposta

 

Ofertes públiques de treball de l’Ajuntament de Tortosa

 

Ofertes públiques de treball de  l’Ajuntament de La Sénia

 

Borsa de Treball de les Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament d’Amposta

 

Borsa de l’Ajuntament d’Alcanar 

 

Borsa de l’Ajuntament d’Ulldecona 

 

Borsa de l’Ajuntament de Roquetes 

 

Borsa del Consell Comarcal del Baix Ebre 

 

Feina Activa: Cercador d’Ofertes

 

Cercador d’Ofertes Públiques 

Una altra de les eines per cercar feina és a través de les plataformes privades de cerca de feina, siguin plataformes on una empresa publica només les seves ofertes laborals o plataformes on es publiquen ofertes laborals de totes aquelles empreses que volen publicitar les seves convocatòries en aquella pàgina web. A continuació es presenten algunes de les pàgines web amb més ofertes laborals d’Amposta i rodalies. En primer lloc, Fussmont i Gentis són dues empreses que només publiquen les seves ofertes, i a continuació, la resta són plataformes des d’on es difonen convocatòries de feina.

Ofertes Fussmont

 

Ofertes Fundació Gentis

 

Infofeina

 

Infojobs

 

Primer empleo 

 

Infoeempleo

 

Jobrapido 

 

Trobarfeina 

 

Trabajo.org 

 

Manpower 

 

Adecco 

 

Myrandstad

 

Temporaltransfer 

Pàgines de Facebook on es publiquen ofertes de feina:

Treball Amposta

 

Maset Espai Jove

 

Activat Montsià

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres!

Segons el Nou Reglament General de Protecció de Dades, o RGPD (reglament (UE) 2016/679) li informem que el responsable de recopilar i tractar les seves dades serà l'Ajuntament d'Amposta. La finalitat de les dades aquí recopilades serà únicament la de poder gestionar les consultes rebudes. Per a més informació pot consultar la nostra nova política de privacitat.