Treball

serveis que es presten a la ciutat

"A la ciutat hi ha diverses administracions que ofereixen serveis relacionats amb el treball, la cerca de feina o l’emprenedoria; en funció de les necessitats de cada jove, us haureu de dirigir a uns serveis o uns altres. Si necessiteu més informació o teniu dubtes, contacteu amb nosaltres, el servei de joventut de l’Ajuntament d’Amposta i us donarem un cop de mà"

Polítiques Actives d’Ocupació

Servei d’orientació laboral, formació ocupacional i borsa de treball.

 

Oficina Jove del Montsià

L’Oficina Jove del Montsià ofereix suport en l’elaboració del currículum, informació sobre ajudes i ofertes de treball dins i fora de l’estat.

 

Oficina Jove de Treball 

L’Oficina Jove de Treball és un servei destinat a joves menors de 35 anys pensat especialment per facilitar l’accés dels joves al món del treball i vetllar per les seves condicions laborals.

Assessoria en línia 

Borsa de Treball 

 

Servei d’Ocupació de Catalunya

El SOC és l’organisme que gestiona i integra el conjunt de programes i serveis ocupacionals per mantenir i fomentar l’ocupació estable i de qualitat a Catalunya.

 

Ampost@ Empresa (emprenedoria)

Amposta Empresa és un servei de l’Ajuntament d’Amposta que ofereix un assessorament i suport a empreses.

 

Ateneu Cooperatiu

L’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre fa un acompanyament en la creació de projectes; entre altres fa tallers a centres educatius, escape Room Virtual o sensibilització i difusió de projectes cooperatius.

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres!

Segons el Nou Reglament General de Protecció de Dades, o RGPD (reglament (UE) 2016/679) li informem que el responsable de recopilar i tractar les seves dades serà l'Ajuntament d'Amposta. La finalitat de les dades aquí recopilades serà únicament la de poder gestionar les consultes rebudes. Per a més informació pot consultar la nostra nova política de privacitat.